В Нетішині злодії та вандали продовжують свою діяльність

Фото: Виконавчий комітет Нетішинської міської ради
Перші дні нового року додали працівникам КП “Благоустрій” міста Нетішин зайвого клопоту. Повідомляє Виконавчий комітет Нетішинської міської ради.
 
На вул. Снігурі, що в садибній забудові міста, злодій нахабно зрізав та вкрав трубу-стояк дорожнього знака. Восени знак про обмеження швидкості руху було знято комунальниками, адже поряд з ним на зиму вони прибрали “лежачого поліцейського”. Весною мали намір знову все поновити.
 
Вздовж широкого тротуару на вул. Набережна, поблизу ліцею N 2, комусь дуже “муляли” лавочки та урни для сміття.
 
 
Пізно ввечері 3 січня під час патрулювання міста офіцер громади Іван Штогрин побачив на проїжджій частині дороги лавку. Видно було, що її вирвано силоміць разом з кріпленням (бетоном) і підготовлено до транспортування у невідомому напрямку. Поліцейський відразу ж зателефонував працівникам “Благоустрою”. Коли ті приїхали за лавкою, то побачили, як від злодіїв-варварів постраждала ще одна – силоміць вирвана із землі лежала на широкому тротуарі. А ось дві вирваних урни було викрадено. Як розповів керівник КП “Благоустрій” Віктор Кондрацький, лавки завезено на базу підприємства. Їх потрібно ремонтувати. За сприятливих погодніх умов вони повернуться на своє місце за декілька днів.
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне