В с. Пасічна чоловік до смерті побив свого знайомого

За скоєне зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі.
 
Подія сталася 30 листопада близько 22:30 години в с. Пасічна Старосинявської територіальної громади. 50-річний чоловік разом зі своєю співмешканкою та її братом розпивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, в ході якої 46-річний підозрюваний завдав декілька ударів по тулубу та голові потерпілому, внаслідок чого той помер.
 
Зрозумівши, що сталося, жінка вибігла на вулицю та почала кликати на допомогу. Перехожі викликали швидку та поліцію.
 
Правоохоронці негайно прибули на місце події. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили 46-річному чоловіку підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

8 хв. тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

2 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

3 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

3 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

4 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

19 години тому