В смт Стара Синява скоєно наїзд на 17-річного пішохода

На Хмельниччині слідчі оголосили про підозру та взяли під варту 35-річного водія, який в смт Стара Синява скоїв наїзд на пішохода, в результаті чого 17-річний хлопець загинув.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня о 22:00 годині в смт Стара Синява Хмельницького району. Місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Дастер», допустив наїзд на неповнолітнього пішохода, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм юнак загинув на місці події.

За даним фактом слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин» та оголосили чоловікові про підозру.

Встановлюючи обставини аварії, поліцейські з’ясували, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння — прилад «Драгер» показав наявність у його крові 2,0 проміле алкоголю.

Зважаючи на це, слідчі клопотали перед судом про взяття зловмисника під варту. Судді задовільнили клопотання та призначили у якості запобіжного заходу тримання під вартою без можливості внесення застави на період досудового розслідування.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment

Останні новини

На Хмельниччині трактор зіткнувся з “BMW”: є травмований

У Віньківцях, що на Хмельниччині, 16 травня о 10:00 сталася ДТП по вулиці Відродження. Тракторист зіткнувся із "BMW".

1 годину тому

У ДТП на Хмельниччині загинув пасажир мотоблока

Вчора, 16 травня, близько десятої години вечора в селі Ходорівці Камʼянець-Подільської територіальної громади Хмельниччини сталася дорожньо-транспортна пригода.

2 години тому

Чиновники селищної ради на Хмельниччині під час ремонту місцевого ліцею допустили зловживань на 5,2 млн грн

Фахівці Державної аудиторської служби України зафіксували зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької…

5 години тому

«Зростаємо разом». У Хмельницькому стартує національна програма соціалізації та адаптації для дітей з родин ВПО

У Хмельницькому запускають національну програму соціалізації та адаптації для дітей із родин переселенцв «Зростаємо разом».

7 години тому

“Двічі виносив пораненого з поля бою”: у Хмельницькому попрощались з військовим Віктором Марценюком

Сьогодні, 16 травня, у Хмельницькому попрощались із 29-річним військовослужбовцем Віктором Марценюком.

20 години тому

У пресслужбі ХАЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі

Масову загибель риби на водосховищі Хмельницької атомної станції не варто пов’язувати з роботою станції.

22 години тому