Військовослужбовці отримали подарунки від жителів Кам’янця-Подільського

Особовий склад військової частини А4568, що виконує завдання за призначенням у складі сил та засобів Операції Об’єднаних Сил щиро дякує усій громаді м. Кам’янець – Подільський.  Як повідомляє місцева спільнота у Facebook, армійці від своїх земляків отримали подарунки до Новорічних та Різдвяних свят!

Окрему подяку військовослужбовці висловлюють педагогічним колективам та вихованцям дитячих навчальних закладів міста. Дякують чоловіки за щирі слова підтримки, вітальні Новорічні та Різдвяні малюки і листівки. Для особового складу військової частини, що виконує бойові завдання у відриві від рідної домівки та сім’ї така підтримка є набагато важливішою за всі інші.

Завдяки Вашим малюнкам та листівкам ми подумки можемо повернутися до рідного дому. А також хоч на хвилину відчути себе у сімейному затишку. Дякуємо Вам за те що надаєте нам таку можливість! У свою чергу обіцяємо, що будемо роботи все від нас належне для того, щоб на рідній України як найскоріше запанував мир. З повагою особовий склад військової частини А4568 – кажуть військовики.

Нагадаємо, що Хмельницькі школярі допомогли патрульним прикрасити поліцейську ялинку. Напередодні Нового року хмельницькі патрульні вирішили прикрасити ялинку, яка росте у дворі управління. А допомагали їм місцеві школярі. Діти з такої нагоди навіть власноруч виготовили іграшки. В усіх тих школах, які завітали на цей святковий захід, патрульні протягом року неодноразово проводили цікаві уроки, різноманітні квести та інші профілактичні заходи. Діти їх люблять, знають, і тому з радістю відгукнулись на таку ініціативу — допомогти нарядити ялинку.

Leave a Comment

Останні новини

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

11 хв. тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

47 хв. тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

1 годину тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

2 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

17 години тому

На Хмельниччині водні поліцейські виявили браконьєра, який сітками ловив рибу на території ландшафтного заказника

Своїми діями зловмисник завдав шкоди навколишньому середовищу на суму близько 800 тисяч гривень.

18 години тому