Хмельницькі школярі допомогли патрульним прикрасити поліцейську ялинку

Школярі допомогли патрульним прикрасити поліцейську ялинку
Фото: hm.npu.gov.ua

Напередодні Нового року хмельницькі патрульні вирішили прикрасити ялинку, яка росте у дворі управління. А допомагали їм місцеві школярі. Діти з такої нагоди навіть власноруч виготовили іграшки.

— Цього року ми вирішили не купувати ялинку, не ставити її в приміщенні, а прикрасити цю красуню, яка росте у дворі нашого управління, — говорить Альона Стрижак, заступник начальника управління патрульної поліції в Хмельницькій області. — А діти зробили нам неймовірний сюрприз — самі виготовили більшість іграшок і допомогли прикрасити дерево.

hm.npu.gov.ua

В усіх тих школах, які завітали на цей святковий захід, патрульні протягом року неодноразово проводили цікаві уроки, різноманітні квести та інші профілактичні заходи. Діти їх люблять, знають, і тому з радістю відгукнулись на таку ініціативу — допомогти нарядити ялинку.

— Нам патрульна поліція особливо близька, — підтверджує ці слова Інна Мудра, директор спеціалізованої школи № 30. — Наша школа співпрацює з ними із самого початку створення УПП от уже три роки. Патрульні допомагають нам виховувати діток. Стільки заходів спільних ми уже провели.

hm.npu.gov.ua

Окрім учнів місцевих шкіл прикрасити ялинку в тата й мами на роботі прийшли також діти патрульних. Тож відтепер, незважаючи на чергування у святкові дні, у патрульних теж буде символ новорічного свята.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне