Внутрішня безпека поліції затримала чоловіка на спробі підкупу слідчого поліції

Поліцейські Кам’янець-Подільського відділу поліції, що на Хмельниччині, викрили 40-річного чоловіка на серії крадіжок. Зловмисник входив у довіру до самотніх жінок, після чого цупив у них гроші та банківські картки.

Не бажаючи нести відповідальність за скоєне, фігурант вирішив «домовитись» зі слідчим поліції. Під час розмови він запропонував поліцейському 5 000 гривень «відкупних» за закриття кримінального провадження.

Лейтенант поліції відразу повідомив про корупційну пропозицію керівництву та працівникам Хмельницького управління ДВБ НПУ.

За матеріалами внутрішньої безпеки поліції слідчі Кам’янець-Подільського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Спільними діями працівників УДВБ НПУ, Кам’янець-Подільського ВП ГУНП, під процесуальним керівництвом міськрайонної прокуратури хабародавця затримано під час передачі ним першої частини обіцяної суми – 4 000 гривень. Гроші вилучено.

https://hm.npu.gov.ua

Готується оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. За спробу підкупу службової особи фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки НПУ

 

Leave a Comment

Останні новини

Енергопостачальники повернуть кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію

За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської та Летичівської окружних прокуратур Меджибізькій селищній раді та Міністерству освіти і науки України буде повернуто…

13 години тому

СБУ заблокувала на Хмельниччині новий канал втечі ухилянтів за кордон

Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

14 години тому

Автомобілі з Китаю: різновиди транспорту та їх переваги

Розвиток автомобілебудування у Китаї досяг великих висот. Сьогодні на вибір є велика кількість техніки і переважно популярністю користуються електромобілі.

15 години тому

На Хмельниччині попрощалися із воїном Михайлом Гаврою

У селі Грузевиця, що на Хмельниччині, попрощалися із 42-річним захисником України Михайлом Гаврою, який загинув 20 квітня 2024 року внаслідок отриманого…

15 години тому

На Хмельниччині чоловік, який через похмілля не з’явився за викликом до ТЦК, отримав рік іспитового терміну

Красилівськй районний суд присудив за ухилення від мобілізації тимчасово не працюючому військовозобов’язаному три роки тюрми, які замінив на рік іспитового…

18 години тому

У Волочиську затримали торговця синтетичними наркотиками

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику підозру, йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

18 години тому