Волонтери Хмельниччини відправили захисникам черговий банно-пральний комплекс

Підтримка наших воїнів в зоні бойових дій – одне із ключових завдань тилових регіонів України. Саме над цим щодня працюють благодійники, свідомі громадяни та представники бізнесу.

“Надзвичайно приємно вкотре передавати нашим воїнам такий комплекс на колесах, який створили майстри із Хмельниччини. Продовжуємо допомагати захисникам, працюємо задля перемоги!” – зазначив під час передачі банно-прального комплексу для бійців однієї із військових частин Хмельниччини перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін.

Зауважимо, що подібні автомобілі користуються великим попитом на фронті, тому майстри Хмельниччини намагаються створити якомога більше таких комплексів. Даний автомобіль обладнаний сучасною технікою, електрогенератором, системою підігріву води та глибинним насосом для подачі води з будь-якої водойми. Також насос може бути задіяний для відкачування води з бліндажів та окопів. Окрім того, машина містить душову кімнату на 4 особи, три пральні машини, шафу для сушіння натільної білизни, одягу та речі першої необхідності (рушники, засоби гігієни тощо).

Варто зазначити, що така ініціатива стала можливою завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації із БФ «Авангард», ГО «Валіза Добра», БФ «Серце Української нації» та підтримки Хмельницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

У боях з російськими окупантами загинуло семеро військовослужбовців з Хмельниччини

У Шепетівській громаді повідомили про загибель внаслідок артилерійського обстрілу 17.05.2024 року водія кулеметного відділення кулеметного взводу Солодчука Олександра Анатолійовича, 25.06.1982 року…

10 години тому

В Старокостянтинові поліція та СБУ викрили торговця боєприпасами

Поліцейські Старокостянтинова спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області викрили місцевого мешканця, який підозрюється у збуті боєприпасів.

10 години тому

На Хмельниччині у водоймах виявили тіла двох чоловіків

Упродовж минулої доби, 20 травня, у водоймах Хмельниччини потонуло двоє людей. Наразі усі обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

10 години тому

Атомниками з ХАЕС закуплено ще одну партію з «Рою дронів» для ЗСУ

За частину винагороди працівників ХАЕС за підсумками роботи за 2023 рік волонтери Хмельницької АЕС придбали 9 квадрокоптерів DJI MATRICE 30T,…

13 години тому

“Щоб люди побачили біль, який кожен з них переживає”: у Хмельницькому відкрили фотовиставку, присвячену загиблим героям

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх родин Хмельницької районної військової адміністрації відкрили виставку світлин "Вшановуємо пам'ять героїв України".

17 години тому

Поблизу Хмельницького у ДТП загинув 38-річний водій

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 травня, близько 05:00 години на автодорозі неподалік с. Лісові Гринівці.

20 години тому