Викрито сімейний підряд бджолярів, які викрадали вулики з бджолиними сім’ями та медом

«На рахунку» батька і сина понад 20 вуликів, викрадених на Старокостянтинівщині та Шепетівщині. Викрадені вулики були з бджолиними сім’ями та медом, адже зловмисники самі займаються бджолярством і знали, як з ними поводитись.
 
До поліції Старокостянтинівщини надійшло повідомлення від місцевих бджолярів про крадіжку вуликів з пасіки неподалік села Хутори. В одного з потерпілих було викрадено 6 вуликів, а у іншого — 15.
 
Працівники поліції в ході оперативно-розшукових заходів встановили, що до крадіжок може бути причетний 40-річний житель Старокостянтинова. Під час досудового розслідування поліцейським стало відомо, що чоловік діяв спільно зі своїм 68-річним батьком, який проживає у Шепетівському район. До речі, пенсіонер раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
 
Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків як у батька, так і у сина, під час яких виявили викрадені на Старокостянтинівщині вулики. Крім того, знайшли також вулики, про крадіжку яких раніше заявляв житель Шепетівщини. А у пенсіонера — ще висушені рослини конопель.
 
За даними фактами слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.
Leave a Comment

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

6 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

7 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

9 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

11 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

11 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

11 години тому