З електропотягу «Шепетівка-Козятин» розбійники намагались викинути жертву на ходу

17 січня близько  другої години ночі до поліції звернувся громадянин Республіки Білорусь, що невідомі особи  в електропотязі побили його,  заволоділи коштами та особистими речами.  Тієї ж ночі зловмисники були затримані поліцейськими групи реагування патрульної поліції.

59-річний чоловік  їхав електропотягом «Шепетівка-Козятин» щоб потім пересісти на потяг до Вінниці, коли близько 23 години  четверо невідомих осіб, серед яких була жінка, застосувавши до нього фізичну силу, відібрали  гаманець з  715 доларами, мобільний телефон, ланцюжок, годинник, а також три валізи з речами. Зловмисники хотіли викинути жертву на ходу з потягу, але автоматичні двері не піддались на відкриття, тому вони просто вийшли з потяга на станції Глухівці та втекли.

У місті Козятин потерпілого госпіталізували та повідомили поліцію. Тієї ж ночі  поліцейські сектору реагування патрульної поліції Козятинського відділення поліції Олександр Журавльов та Артем Ільчук за  прикметами в орієнтуванні затримали чотирьох зловмисників. 

В чагарниках,  неподалік від місця їх затримання, поліцейські вилучили  валізи з речами потерпілого та велосипед, на якому один із зловмисників хотів їх перевезти.  Вилучено кошти та  інші привласнені особисті речі.

За словами т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Руслана Мороза, серед затриманих – 42-річний чоловік та 37-річна жінка, мешканці Бердичева,  34-річний мешканець Томашпільського району та 36-річний приїжджий  з Дніпра. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

Наразі проводяться слідчі дії,  готуються матеріали для оголошення затриманим про підозру. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України   (розбійний напад). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. 

Інформує сайт міста  Шепетівка.

Leave a Comment

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

21 годину тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

22 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

23 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

1 день тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

1 день тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

1 день тому