За вбивство брата місцевий мешканець проведе за ґратами 8 років

Прокурорами у суді доведено вину 42-річного місцевого мешканця у вчиненні умисного вбивства.
 
Він проживав у с. Маленки на Красилівщині разом зі своїм 51-річним братом, проте між рідними постійно точились конфлікти.
 
У листопаді 2019 року між нетверезими чоловіками зав’язалась чергова суперечка, яка переросла у бійку. Потерпілий вдарив брата макогоном по обличчю, а той у свою чергу наніс йому два удари ножем у груди.
 
Шукаючи порятунку, поранений вибіг з будинку та попрямував до сусідів, проте від отриманих травм помер на їхньому подвір’ї.
 
Стороною обвинувачення повністю доведено факт вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Галус, вироком Старокостянтинівського районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Leave a Comment

Останні новини

Авто, яке розшукували у Бельгії, знайшлося на Хмельниччині

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС звернувся місцевий житель аби зареєструвати омріяне авто.

23 хв. тому

Чи ближче до народу: на що парламентські партії витрачають держкошти у регіонах?

“Європейська солідарність” минулого року отримала понад 137 млн гривень держфінансування. Найбільшою статтею витрат регіональних осередків партії ЄС виявилася сплата податків…

2 години тому

У Хмельницькому перевіряють факт замінування держустанови

У Хмельницькому сьогодні, 2 травня, до поліції надійшло повідомлення про замінування однієї з держустанов обласного центру.

3 години тому

У Службі відновлення закликали мешканців Хмельниччини не робити стихійні сміттєзвалища поблизу доріг

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області закликали мешканців Шепетівської громади не облаштовувати стихійні сміттєзвалища в межах смуги…

3 години тому

У Шепетівці на вулиці Соборності сталося зіткнення між автомобілем та велосипедом

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, близько 08:00 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

4 години тому

На Хмельниччині злочинці підробляли одяг відомих спортивних брендів

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

20 години тому