За вчинення грабежу хмельничанин два з половиною роки проведе за гратами

У вересні минулого року 38-річний чоловік вчинив грабіж. Того ж місяця правопорушник двічі вступав у конфлікт з випадковими перехожими і вчиняв бійку. Двоє потерпілих отримали тілесні ушкодження. Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану), ч. 1 ст. 125 (Умисне лпобегке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в м. Хмельницькому по проспекту Миру, неподалік одного з житлових будинків, невідомий чоловік підійшов до 26-річного місцевого жителя і почав вимагати показати вміст своєї сумки. Зловмисник пояснив, що начебто підозрює молодика у розповсюдженні «закладок». Під час огляду речей правопорушник схопив безпровідні навушники та браслети й утік. 

Уже наступного дня поліцейські встановили особу грабіжника, у якого вилучили викрадені речі.

До того ж, встановлено, що 38-річний чоловік причетний ще до ряду кримінальних правопорушень. Зловмисник, під час словесної суперечки із перехожим, вдарив його в обличчя, а через декілька днів розпочав конфлікт з іншим місцевим жителем, в ході якого зламав опоненту щелепу.

Розглянувши матеріали кримінальних проваджень, суд визнав чоловіка винним у вчиненні грабежу та нанесенні тілесних ушкоджень й призначив покарання у вигляді двох з половиною років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: де і як отримати послуги?

Міністерство охорони здоровʼя України спільно з Національною службою здоровʼя України запустило пілотний проект «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність,…

4 години тому

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

5 години тому

«Антикорупційний штаб» зібрав 237 радників голів ОВА: хто в Хмельницькій області в радниках голови?

Радник, а не заступник. Радник, а не спеціаліст (спеціалістка) профільного управління чи департаменту. Навіщо потрібна посада радника голови адміністрації і…

5 години тому

У Хмельницькому президент Зеленський відвідав поранених воїнів

Сьогодні, 3 травня, президент України Володимир Зеленський у Хмельницькому відвідав воїнів, які лікуються після поранень.

7 години тому

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано рекомендації привести договори у відповідність із законодавством

10 години тому

Зеленський призначив Сергія Тюріна новим головою Хмельницької ОДА

Володимир Зеленський призначив нового голову Хмельницької ОДА. Ним став Сергій Тюрін. 

10 години тому