Жителі селища Понінка напали на знайомого з розпеченою праскою

За скоєне раніше судимим жителям селища Понінка може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Їм вже оголосили про підозру.

15 грудня пізно ввечері до поліції звернувся житель смт Понінка, що на Полонщині. Заявник повідомив, що двоє його знайомих напали на нього та пограбували. 

Як встановили поліцейські, раніше судимі місцеві жителі віком 28 та 33 років після розпиття спиртного в помешканні потерпілого напали на господаря будинку, завдали йому тілесних ушкоджень розпеченою праскою та викрали у нього телевізор. А після скоєного зникли у невідомому напрямку. 

https://hm.npu.gov.ua/

Правоохоронці оперативно встановили особи нападників та затримали їх. Під час санкціонованого обшуку в квартирі одного з затриманих правоохоронці виявили та вилучили викрадене майно. 

Зловмисникам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального Кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція даної статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Слідчі Шепетівського РУП звернулись із клопотанням до суду щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу — тримання під вартою. Слідство триває, встановлюються усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

Комунальне підприємство відшкодує понад 1,2 млн грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

Господарський суд Хмельницької області задовольнив позови Волочиської окружної прокуратури про стягнення з комунального підприємства шкоди, завданої довкіллю внаслідок незаконної порубки…

2 години тому

Авіапольоти над Хмельницьким. Суд арештував навчальний літак

Хмельницький міськрайонний суд арештував навчальний літак Aero AT-3 R100, що належить ТОВ «Льотна школа Кондор» у рамках кримінального провадження про…

2 години тому

“Дитина не ходить, не розмовляє, не сидить, не тримає голову”: хмельничанка судиться з лікаркою, яка приймала пологи

Мати шестирічного Ореста, Аліна Лоєвська, судиться з лікаркою Хмельницького обласного перинатального центру Аллою Кропивницькою.

3 години тому

У Хмельницькому районі в ДТП травмувався 17-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 травня, близько 20:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік с. Ружичанка.

4 години тому

На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

6 години тому

На Хмельниччині майже 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій

З початку 2024 року 8 791 пацієнт та пацієнтка безоплатно зробили обстеження з ранньої діагностики новоутворень у Хмельницькій області.

8 години тому