Жителька Красилова підозрюється у вбивстві свого чоловіка у Святвечір

Заколовши цивільного чоловіка ножем, жінка намагалася видати його смерть за самогубство, але працівники поліції швидко встановили справжні обставини події.

Близько 18.40 години 6 січня до поліції надійшло повідомлення від жительки Красилова, яка повідомила, що її цивільний чоловік покінчив життя самогубством, штрикнувши себе ножем у серце. Жінка наголосила, що загиблий не так давно переніс операцію, після якої постійно перебував у депресії і час від часу висловлював наміри звести рахунки із життям.

На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Огляд місця події із залученням судово-медичного експерта Хмельницького обласного бюро судово-медичних експертиз одразу спростував версію про самогубство. Лікар-фахівець виявив на тілі покійного ознаки насильницької смерті. 

Слідчі ретельно дослідили місце події і з’ясували справжні обставини трагедії.

Поліцейські встановили, що у Святвечір цивільне подружжя вдвох розпивало алкогольні напої. У ході застілля між ними виникла сварка, в результаті якої 35-річна красилівчанка кухонним ножем нанесла один удар в ліву частину грудної клітини своєму 38-річному співмешканцю. Від отриманого проникаючого поранення чоловік помер на місці події.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Правоохоронці затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Leave a Comment
Поділитися

Останні новини

СБУ викрила посадовця Ярмолинецької селищної ради на корупційній схемі

Служба безпеки України викрила злочинну діяльність начальника одного із відділів Ярмолинецької ОТГ.

9 години тому

Впродовж вихідних на території Хмельницького району сталися три ДТП з травмованими

Про автопригоду за участі нетверезого водія ми вже повідомляли раніше. Окрім цього, на вихідних сталися ще дві ДТП, у яких постраждали…

10 години тому

У Хмельницькому на проспекті Миру нетверезий водій травмував 58-річну жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 21:30 години по проспекту Миру. 

12 години тому

Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження

До 31 березня 2024 р. для пенсіонерів, які стали внутрішньо переміщеними особами ДО початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 р.,…

14 години тому

На Хмельниччині досі налічується 476 релігійних установ та церков московського патріархату

На початку повномасштабного вторгнення в Україні діяло 8 782 церков московського патріархату. З них лише 685 перейшли до Православної Церкви…

14 години тому

На Хмельниччині затримали зловмисника, який «замінував» одну з установ пенітенціарної служби

За неправдиве повідомлення про замінування підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

14 години тому