Півтори тисячі Хмельничан – “пішли у світ незнаними шляхами”

Фото: з соцмереж хмельничан

Як повідомляє інтернет сайт “khmelnytsky.com.ua”, сьогодні, 25 травня, для хмельницьких випусників пролунав останній дзвоник. Цей день урочисто відзначають школярі, педагогічні працівники та батьки учнів усіх шкіл міста.

фото із соцмереж

Останній дзвоник – це особливе та зворушливе свято для кожного. Адже позаду шкільні роки, а попереду на юнаків та дівчат чекає навчання в університетах, робота та сім’я.

Сьогодні у 42 загальноосвітніх навчальних закладах Хмельницького пролунав останній дзвоник. Шкільні парти покинуть 1550 одинадцятикласників. Цього року на святі, як і кілька років поспіль, школярі та вчителі одягнули вишиванки. Дехто з випускників одягнув білі сорочки і брюки, а дівчата – спідниці та блузи. Маленькі дівчатка прикрасили зачіску бантиками, а учениці старших класів – оригінальними українськими віночками. Цього року урочисті лінійки були короткими. Декілька вітальних слів сказали керівники навчальних закладів. Святкові лінійки розпочалися в усіх школах міста з гімну України. Хоча в деяких навчальних закладах починають відмовлятися від традиційного проведення свята. Натомість влаштовують цікаві флешмоби, ігри, конкурси та розваги. Адже це привертає увагу школярів і дає змогу зробити свято особливим та незабутнім.
Попереду на випускників ще чекає зовнішнє незалежне оцінювання. Основна сесія ЗНО завершується 13 червня. Після цього відбудеться вручення золотих медалей для найуспішніших учнів та випускні вечори.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне