670 тисяч 140 гривень отримав штрафу власник швейного цеху

Фото: Управління Держпраці
Керівництвом Управління Держпраці у Хмельницькій області накладено штраф на фізичну особу-підприємця у розмірі 670 тисяч 140 грн. за використання праці шістьох офіційно неоформлених працівників. Постанову винесено на підставі акта документальної позапланової виїзної перевірки Головного управління ДФС у Хмельницькій області.
Під час перевірки підприємцем були надані документи, щодо працевлаштування 24 найманих працівників. Примітно, що з двома працівниками були укладені договори підряду, відповідно до яких виконувались лише прасувальні роботи готової продукції. Із чотирма укладені договори підряду, відповідно до яких виконувались лише пакувальні роботи готової продукції. В той же час, під час перевірки, зазначені особи здійснювати діяльність з пошиття одягу.
Відповідно до абзацу 2 частини 2 статті 265 КЗпПУ за таке правопорушення передбачений штраф у 30-кратному розмірі мінімальної заробітної плати за кожного неоформленого працівника. Так, фізичній особі-підприємцю доведеться сплатити 670 тисяч 140 гривень.
За інформацією Управління Держпраці в Хмельницькій  області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне