Більше 4 тисяч хмельницьких юнаків призвуть до лав Збройних сил України

Фото: Хмельницька міська рада

У Хмельницькому триває осінній призов на строкову службу. Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України №274/2018 «Про внесення змін до Указу Президента України від 15 лютого 2018 року №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році», у жовтні-грудні 2018 року проводиться черговий призов на строкову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань. Президент України продовжив осінній призов на строкову військову службу в 2018 році на один місяць – до грудня.

Порядок проведення осіннього призову громадян в обласному центрі затвердили на черговому засіданні виконавчого комітету, інформує сайт Хмельницької міської ради.

Громадяни, які будуть призвані на строкову військову службу, направлятись у зону проведення АТО не будуть – наголошують у Хмельницькому об’єднаному міському військовому комісаріаті.

Згідно з ухваленим виконавчим комітетом міської ради рішенням на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до Законів України, у жовтні-грудні 2018 року з Хмельницького призвуть громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

 Передбачається, що призовну комісію пройде 4256 хмельницьких юнаків.

Першу групу призовників на службу до лав Збройних Сил України буде відправлено 10 жовтня. Урочисті проводи призовників відбудуться на території Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату о 8 годині ранку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне