Де замовити якісне кліматичне обладнання?

якісне кліматичне обладнання Holod Service
Фото: Holod Service

Зовсім скоро настане літо. А це значить, що прийшла пора задуматися над тим, щоб створити в своєму будинку або квартирі комфортний мікроклімат. Адже набагато приємніше знаходиться в приміщенні зі свіжим і прохолодним повітрям, ніж в задушливій і жаркій кімнаті. Не відкладайте важливу покупку і вибирайте кондиціонери прямо зараз на офіційному сайті holodservice.net.

Компанія Holod Service є дилером найбільших світових брендів Cooper & Hunter, Daikin, Olmo, Mitsushito, Hitachi, Electrolux, а також інших відомих торгових марок. На всю техніку, представлену в каталозі надається гарантія на тривалий термін. Тому, ви можете бути впевнені в надійності, довговічності і високій якості пропонованої продукції.

Купівля віконних моноблоків, спліт-систем, мультиспліт-систем або іншої техніки в інтернет-магазині Holod Service – ідеальне рішення. Адже тут ви не просто отримуєте високоякісний пристрій. Компанія надає можливість:

  • Отримати вичерпну консультацію досвідчених фахівців
  • Розробити індивідуальний проект
  • Замовити установку і підключення системи
  • Оформити доставку в будь-який регіон України
  • Здійснити гарантійний та післягарантійний ремонт кращими майстрами

Крім перерахованих вище переваг, варто також згадати, що компанія дотримується демократичної цінової політики, тому купити кондиціонер у Хмельницькому може абсолютно кожен! 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне