Депутат облради Андрій Гордійчук виявився двічі судимим

Фото: latifundist.com

Про це повідомили журналісти “Стоп Корупції” у своєму розслідуванні.
Як повідомляють журналісти, за інформацією з власних джерел «СтопКора», депутат Хмельницької обласної ради Андрій Гордійчук, якого звинувачують в агрорейдерстве проти молочного заводу в Старокостянтинові, «забув» вказати в своїй декларації значну кількість елітної нерухомості, прибуток і корпоративні права на офшорні фірми.

Звичайно, частина цього майна здобута внслідок комерційної діяльності пана Гордійчука. Але і тут є дивовижні факти і відверті білі плями.

В архіві судових рішень журналісти знайшли дані про судимість депутата. Пізніше їх зняли, але за це йому варто дякувати тільки поблажливий український кримінальний кодекс. Знімальна група «Стоп корупції» спробувала особисто запитати у Гордійчука – за що ж його судили? Можливо, він вважає себе невинним? Але пан депутат вирішив не відповідати.

Однак журналістам вдалося дізнатися, що він має як мінімум дві судимості. Перша – за махінації з грошима, пов’язані з фірмою «Волинь-торг». Друга трапилася 7 років тому, коли Андрій уже був депутатом обласної Ради. Це ДТП з потерпілим. А мовчить про це Гордійчук ще й тому, що має амбітні плани на майбутнє.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне