«Євробляха» з перебитими номерами двигуна далі не їде

«Євробляха» з перебитими номерами двигуна далі не їде
Фото:

Нещодавно, до сервісного центру МВС,  що знаходиться у м. Старокостянтинів, звернувся житель м. Красилів з метою реєстрації автомобіля, ввезенного з-за кордону, з екологічним стандартом нижче «Євро-5». Під час огляду автомобіля експертом-криміналістом було виявлено, що площадка, на якій нанесено номер двигуна автомобіля піддавалась механічній обробці внаслідок чого номер знищено.

Сервісні центри МВС звертають увагу громадян — будьте пильними при купівлі транспортного засобу! Випадки, коли ошукані власники залишаються і без грошей, і без жаданого транспортного засобу, є далеко не поодинокими. Бувають часті випадки, коли покупець робить малоприємне відкриття – його автомобіль має підроблені (сфальсифіковані) реєстраційні документи, номерні знаки, ідентифікаційні номери агрегатів.

Повідомляє регіональний сервісний центр МВС в Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські повернули місцевому жителю викрадений байк. Довірливе спілкування із випадковим знайомим закінчилося для 50-річного хмельничанина втратою улюбленого мотоцикла: дозволив молодику проїхатися, а той так і не повернувся. Потерпілий звернувся із заявою до Південно-Західного відділення поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне