Із забудовників обласного центру стягнуто пеню півмільйона гривень

Фото: Українське право
Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та продовжують активно реагувати на випадки недобросовісного виконання замовниками будівництва зобов’язань щодо пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури регіону.
Цілеспрямована робота на цьому напрямку не припиняється і під час виконання рішень суду, постановлених за результатами розгляду позовних вимог прокурора.
Так, за результатами розгляду господарським судом позовів Хмельницької місцевої прокуратури, двох замовників будівництва зобов’язано сплатити до бюджету міста пайові внески.
Оскільки рішення суду відповідачами добровільно не виконувались, вони перебувають на примусовому виконанні в органах державної виконавчої служби.
Вжитими місцевою прокуратурою спільно із Першим відділом ДВС  м. Хмельницького Головного територіального управління юстиції в області заходами, визначеними Законом України «Про виконавче провадження», на сьогодні із забудовників стягнуто більшу частину боргу в розмірі понад 500 тис. грн.
«Відтак, за реагування прокуратури до бюджету обласного центру надійшло півмільйона гривень», – повідомив перший заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Павло Маслюк.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне