Ізяславський район: рятувальники здійснили профілактичний рейд в місцях масового відпочинку людей на воді

Фото: km.dsns.gov.ua

Як повідомляють у ДСНС, з метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах, 16 серпня працівники ДСНС Ізяславського району на місцевих водоймах провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням у с. М’якоти.

Під час рейду рятувальники пояснили громадянам важливість дотримання правил безпеки, нагадали, що під час відпочинку на воді забороняється розпивати спиртні напої, адже людина у нетверезому стані не може чітко скоординувати власні дії, що може призвести до біди.

Окремо рятувальники звернулися до батьків, які відпочивали поблизу водойми разом з дітьми. Надзвичайники наголосили на необхідності постійного контролю за дітлахами, оскільки дитяча поведінка є непередбачуваною, а під час купання на водоймах це особливо небезпечно. До того ж, не можна дозволяти дітворі самостійно заходити до озера чи річки, навіть якщо дитина вміє плавати.

Надзвичайники закликали всіх людей відпочивати лише у спеціально визначених для цього місцях. Усім, з ким цього разу спілкувались, фахівці Служби “101” подарували листівки з правилами безпеки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне