Кам’янець-Подільський район: рятувальники допомогли пенсіонерці відчинити двері будинку

4 листопада о 14:29 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Заводській в обласному центрі. За викликом прибули рятувальники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин. На той момент вогнем було охоплено стіни, вікна, двері, стелю й підлогу будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців, пожежу вдалося локалізувати о 14:38 та ліквідувати — о 14:41, тим самим врятувавши будівлю від повного знищення полум’ям. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння. Під час пожежі ніхто не постраждав
Фото: ДСНС

Як повідомляють у ДСНС Хмельницької області, 17 серпня о 15:44 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення від 79-річної жінки з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей її будинку в с.Довжок на пров. Об’їздному. Жінка тривалий час не могла відчинити двері, а в будинку знаходився її чоловік, інвалід 1-ї групи.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. За допомогою шанцевого інструменту бійці відчинили двері, за що пенсіонерка їм щиро подякувала.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне