Керівника територіального управління ДБР – призначено!

1-2
Фото: adm-km.gov

Сьогодні, 3 грудня, в ОДА  відбулося урочисте представлення директора територіального управління Державного бюро розслідувань. Після проходження складного конкурсного відбору на цю посаду був призначений Сергій Палатов.

6-3

adm-km.gov

З нагоди представлення на Хмельниччину завітав заступник директора ДБР Олександр Буряк. Також в церемонії взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук. А також керівники силових структур та працівники територіального управління ДБР.

Вітаючи присутніх у залі, голова Вадим Лозовий зазначив.

“Президент України поставив перед нами абсолютно чітке завдання: повернути довіру людей до влади. Це можливо тільки за умови викорінення корупції на  всіх рівнях та в усіх гілках влади. Це наше спільне завдання. Облдержадміністрація надаватиме усебічну підтримку роботі територіального управління ДБР. Будемо співпрацювати чітко, зрозуміло та прозоро, як і з усіма силовими структурами”.

5-1

adm-km.gov

Заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Буряк повідомив, що 27 листопада ДБР офіційно розпочало свою роботу. Слідчі центрального апарату та семи територіальних управлінь склали присягу та приступили до роботи. Вже першого робочого дня слідчими центрального апарату до ЄДР було внесено 2 кримінальних провадження. І розпочато їх розслідування.

Сергій Олегович подякував за виявлену довіру та доповів, що працівники територіального управління до роботи готові.

“Ми будемо роботи все, щоб зміцнити довіру суспільства до правоохоронної системи. Ми готові до співпраці як з органами влади, так і з громадянами. Розуміємо, що для цього потрібні неупереджені та об’єктивні судові розслідування, а це ми роботи вміємо.”

6

adm-km.gov

Основна задача ДБР – захист інтересів держави та прав і свобод людей. Державне бюро розслідувань буде здійснювати викриття та розслідування злочинів, які здійснені правоохоронцями. А також військовослужбовцями та державними службовцями. Саме тому Олег Палатов закликав усіх, кому стає відомо про такі правопорушення, звертатися до територіального управління ДБР. І звичайно, повідомляти про них в офіційному порядку.

Повідомляє сайт Хмельницької ОДА

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне