Рятувальники забезпечують безпечне збирання нового врожаю зернових

Фото: km.dsns.gov.ua

Як повідомляють у ДСНС, 9 серпня рятувальники Хмельницького міського управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області спільно із правоохоронцями провели рейдові перевірки місцями збирання врожаю зернових культур, а також перевірили зернозбиральну техніку та механізми, задіяні на жнивах, на їх технічну відповідність вимогам пожежної безпеки.
Під час проведення заходу рятувальники відзначили високий ступінь готовності господарства до проведення польових та зернозбиральних робіт.
Під час заходу вогнеборці роздали громадянам тематичні листівки та експрес-інформацію з питань дотримання правил пожежної безпеки у період жнив, а також розповіли присутнім про найпоширеніші причини виникнення пожеж під час жнивних кампаній минулих років.

1 Державний пожежно-рятувальний загін
ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Також 9 серпня фахівці ДСНС обстежили поля Ізяславського району, щодо запобігання виникнення пожеж на хлібних масивах.
Рятувальники проінструктували працівників на предмет дотримання правил пожежної безпеки під час підготовки та проведення жнив. Особливу увагу звернули на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками.

Ізяславський районний сектор
ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Хмельничани! Пам’ятайте, дотримання елементарних правил безпечної поведінки з вогнем допоможе нам зберегти врожай від небезпечного і підступного ворога.

Нагадаємо, що станом на 09.08.2018 року по Хмельницькій області намолочено понад півтора мільйона (1 млн. 535 тис.) тонн ранніх зернових та зернобобових культур (84%) при середній урожайності 53,1 ц/га.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне