Хмельницький: рятувальники обговорили питання пожежної безпеки з керівниками ринків

Рятувальники говорили про пожежну безпеку з керівниками ринків
Фото: km.dsns.gov.ua

7 листопада рятувальники Хмельницького міськрайонного Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області зустрілися з керівниками та відповідальними за протипожежний стан ринків у м. Хмельницький.

Одним з пріоритетних питань, що розглядалися, було питання забезпечення ринків зовнішнім протипожежним водопостачанням. Нині на вул. Геологів здійснюються роботи щодо прокладання водопроводу, на якому до кінця поточного року планується встановити 12 пожежних гідрантів. Далі обговорили питання протипожежного стану на речових ринках обласного центру та заходи щодо його покращення.

Вогнеборці наголосили:

Аби запобігти пожежам на ринках, керівники зобов’язані забезпечити протипожежний режим на усій території ринку: постійно здійснювати заходи із забезпечення безпеки людей у разі пожежі; забезпечити функціонування систем протипожежного захисту; організувати навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки працівників та посадових осіб.

 

km.dsns.gov.ua

Також ДСНСівці роз’яснили присутнім новації у законодавстві щодо заходів нагляду (контролю) на об’єктах господарювання у сфері техногенної та пожежної безпеки: ведення нормативної документації; критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у цій сфері тощо.

Підбиваючи підсумки, учасники дійшли висновку, що лише неухильне виконання правил пожежної безпеки дозволить уникнути пожеж та займань на території ринків та попередить ймовірні матеріальні збитки й людські жертви.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне