Хмельницький: рятувальники перевірили готовність сил та засобів до реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період (ВІДЕО)

Хмельницький: рятувальники перевірили готовність сил та засобів до реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період (ВІДЕО)
Фото: ДСНС

За прогнозом Українського гідрометцентру, до кінця тижня на більшій території України очікується зниження температури повітря, мокрий сніг, ожеледиця та поривчастий вітер. За такої погоди зростає загроза порушень автомобільного сполучення між населеними пунктами, роботи транспорту, пошкоджень на системах тепло- і електропостачання.

13 листопада, з метою якісної підготовки до своєчасного та ефективного реагування на можливі надзвичайні ситуації упродовж осінньо-зимового періоду. У приміщенні Хмельницької облдержадміністрації відбулось засідання оперативного штабу з координації дій щодо попередження та ліквідації ймовірних надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Особлива увага приділялась питанням готовності сил та засобів до реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період. Стану готовності об’єктів соціально-культурного призначення (освіти, культури, охорони здоров’я). Створення резерву твердого палива, матеріально-технічних ресурсів, паливо-мастильних матеріалів, забезпечення лікувальних закладів джерелами резервного живлення.

Реагування на кожну зимову загрозу було відпрацьоване під час спільних навчань усіх служб взаємодії Хмельницького району. Завдяки уточненим планам взаємодії кожен учасник має чітке розуміння своїх дій у разі загрози чи виникнення надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне