Хмельницький слідчий ізолятор: Lenovo в шматку копченого сала

Хмельницький слідчий ізолятор: Lenovo в шматку копченого сала
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

30.11.2018 року близько 15:40 співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненого предмету. А саме, під час догляду вмісту посилки було виявлено та вилучено мобільний телефон марки «Lenovo». Він був замотаним в поліетиленовий згорток знаходився в прихованому вигляді в шматку копченого сала. Посилка надійшла від громадяннина К. з селища міського типу Нова Ушиця на ім’я ув’язненої К.

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення. Воно передбачено ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань). Відповідальність за передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, що 29.11.2018 в ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор” вилучено телефон «NOMI», який знаходився в упаковці з прокладками.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне