Концепцію індустріального парку «Хмельницький» винесуть на розгляд сесії міської ради

індустріального парку
Фото: khm.gov.ua

Виконавчий комітет розглянув концепцію індустріального парку, інформує сайт Хмельницької міської ради. Комітет ухвалив рішення про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Концепції індустріального парку «Хмельницький» та створення індустріального парку «Хмельницький». Після ухвалення, за процедурою, рішення буде направлено до уповноваженого державного органу.

«Концепція полягає у просторі, на який будуть поширюватися спеціальні пільги, передбачені Законом України «Про індустріальні парки». Концепція базується на Стратегії розвитку міста Хмельницького, – говорить заступник міського голови Володимир Гончарук. – Це робота на перспективу, щоб зарезервувати зону, яка б могла розвиватися протягом найближчих десяти-двадцяти років і приносити користь місту».   

Створення індустріального парку «Хмельницький» передбачає нові можливості для розвитку промисловості. Зокрема йде мова про зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, органами місцевого самоврядування, інституціями економічного розвитку та іншими заінтересованими сторонами. Індустріальний парк «Хмельницький» передбачається як сучасний, розвинений комплекс, який створений з метою залучення вітчизняних та іноземних інвесторів у пріоритетні сфери розвитку міста. Для підприємств-учасників індустріального парку буде надано низку переваг.

Земельна ділянка розташована у місті Хмельницькому за адресою вул. Вінницьке шосе, 18. Загальною площею 90,9324 га. У Концепції передбачається, що індустріальний парк «Хмельницький» створюється строком на 50 років.

З Концепцією індустріального парку «Хмельницький» можна ознайомитися за цим посиланням .

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне