Квест «Пізнай своє місто!» – поліція області теж долучилася

Фото: ГУ НП

Як повідомили у ГУНП у Хмельницькій області, вчора, 29 вересня, Хмельницький відзначає 587-му річницю з дня заснування. З цієї нагоди міський осередок Спілки української молоді проводив для дітей та підлітків обласного центру квест під назвою «Пізнай своє місто», до якого долучилась і поліція області.

Поліцейські з дітьми під час квесту

– На участь у святковому квесті у нас зареєструвалося 7 команд. Усі вони отримали завдання, пов’язані з історією, архітектурою та культурою нашого міста і мали 2 години на їх виконання, розповіла про правила квесту Анастасія Бевза, голова хмельницького осередку Спілки української молоді.

Серед локацій, зазначених у маршруті квесту, було і Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області. За умовами гри, діти повинні були за підказками організаторів знайти місце розташування обласної поліції, відвідати розташований там музей органів внутрішніх справ і сфотографуватися в головних уборах поліцейських різних країн світу.

Діти у головних уборах поліцейських різних країн світу

Тож впродовж двох годин на порозі ГУНП з періодичністю у 5-10 хвилин з’являлися групи дітей різного віку, які просили чергового терміново відчинити їм музей. Потрапивши туди і побачивши безліч цікавих експонатів, вони вже жалкували, що мають так мало часу. Тож пообіцяли обов’язково повернутися сюди знову.

Призи від поліції переможцям пізнавального квесту вручив заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський:

— Я радий вітати активну і свідому молодь нашого міста. Переконаний, що ті, хто знає історію Хмельницького, зроблять все можливе, щоб його майбутнє було ще кращим. Ви — наша надія і опора. Зі святом, з Днем міста!

Призи від поліції переможцям пізнавального квесту

Валентин Віталійович додав, що за допомогою участі у таких цікавих пізнавальних проектах для дітей та молоді поліція показує, що це уже давно не каральний орган, яким колись лякали неслухняних малюків, а сервісний підрозділ, де завжди раді допомогти.

– Нехай краще сучасна молодь приходить до поліцейських відділків з пізнавальною метою, щоб побачити і дізнатися про щось цікаве і корисне, аніж їх сюди приводитимуть вчинені правопорушення.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне