Міська влада: півтисячі хмельничан просять у влади облаштувати ще одну зону відпочинку у місті

Фото: Твоє Місто

Е-петицію “Облаштування зони відпочинку навколо озера на Озерній” направлено на розгляд – повідомили у міській раді Хмельницького.

Відділ роботи зі зверненнями громадян міської ради повідомляє, що, відповідно до пункту 4.3. “Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, міському голові направлено для розгляду електронну петицію”Облаштування зони відпочинку навколо озера на Озерній”, збір підписів на підтримку якої завершено.

Станом на 23 жовтня петицію підписали 503 особи з 500 необхідних.

Текст петиції: “У нас в місті є лише 4!! парки, в яких можна гарно погуляти. На Озерній є озеро, навколо якого завжди гуляє багато людей – від дітей до стареньких. Тротуар там жахливий, з ямами, сміттєві урни і лавочки є лише зі сторони Озерної, з візочком пройтись навколо озера важко – валяються повалені дерева, сміття. Пропоную владі нашого міста подбати про цю зону і створити там умови для відпочинку , а саме : встановити лавочки і урни навколо озера (не лише зі сторони Озерної), зробити тротуар також навколо озера, прибрати завалені дерева, покосити траву, зробити клумби або насадити дерев (щоб відділити, власне, зону відпочинку від дороги)”.

Автор: Андрощук Ірина Валентинівна
Дата початку збору підписів: 28 серпня 2018 р.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради та статті 151 Статуту територіальної громади м. Хмельницького, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам з наступним розглядом на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне