Минулої доби на Хмельниччині силами бійців ДСНС ліквідовано 4 пожежі

Фото: www.aif.ua

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 7 жовтня о 09:14 на території приватного домогосподарства с. Медисівка Теофіпольського району загорівся сінник. На момент прибуття вогнеборців 36 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с.Гаврилівка пожежа набула великих розмірів; існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житлові будинки. Завдяки злагодженим та оперативним діям, бійцям ДСНС вдалося швидко локалізувати, а згодом і ліквідувати пожежу, врятувавши від вогню два житлових будинки. Внаслідок пожежі полум’ям було знищено 1 тис. тюків соломи. Причина загоряння наразі з’ясовується.

Ймовірно, через дитячі пустощі з вогнем, спалахнула приватна господарча будівля у с. Воробіївка Дунаєвецького району, про що надійшло повідомлення до Служби порятунку о 13:51. Рятувальники 12 ДПРЧ та команда місцевої пожежної охорони швидко ліквідували пожежу, що встигла знищити 25 кв.м покриття будівлі та пів-тонни сіна.

Пізнім вечором — о 22:01 — знову горів сінник. Цього разу — у селі Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району. Загоряння оперативно ліквідовано силами бійців 5 ДПРЧ, проте полум’я таки знищило 500 кг сіна.

А вже о 22:49 полум’я огорнуло надвірну будівлю одного з приватних домогосподарств на вул. Демократичній у м. Старокостянтинів. Вогнем пошкоджено 20 кв.м покриття та перекриття споруди. Пожежу ліквідували вогнеборці 19 ДПРЧ. Причина та завдані збитки наразі з’ясовуються.

Під час пожеж ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне