На Черемушках облаштовують ще один дитячий майданчик

На Черемушках облаштовують ще один дитячий майданчик
Фото: kam-pod.gov.ua

У Кам’янці-Подільському продовжується реалізація проектів з облаштування дитячих майданчиків у мікрорайонах міста. На сьогодні завершується монтаж такого ігрового комплексу на Черемушках.

Нещодавно аналогічний майданчик з’явився в мікрорайоні Жовтневий. А до кінця року заплановано встановити ще один на Руських фільварках. Кошти передбачені на проекти завдяки фінансуванню, виділеному на округ народного депутата Володимира Мельниченка.

Нагадаємо, що Хмельницька область – одна з лідерів за кількістю реалізованих протягом останнього часу благодійних ініціатив, які мають ознаки агітації. Упродовж осені спостерігачі ОПОРИ зафіксувала в регіоні випадки благодійності від імені шести народних депутатів. Згідно зі звітом ОПОРИ про особливості дочасної агітаційної кампанії Хмельниччина увійшла в четвірку областей з найбільшою кількістю благодійних ініціатив. Усі вони мають ознаки агітації. Більшість виявлених спостерігачами на цьому етапі кампанії проявів благодійної активності в регіоні має несистемний характер. І здійснюється переважно від імені партійних структур та народних депутатів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне