На Ярмолинеччині під час пожежі загинула 88-річна жінка

головна
Фото: km.dsns.gov

13 грудня о 06:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Стріхівці.

На місце події було негайно направлене чергове відділення рятувальників 22 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено дах житлового будинку на площі 12 кв. м. Через надмірне задимлення бійцям довелось працювати у складі ланок газодимозахисної служби.

2

km.dsns.gov

Як інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області, під час проведення розвідки та гасіння пожежі в одній із кімнат будинку вогнеборці виявили бездиханне тіло 88-річної жінки.

Пожежу локалізовано о 07:20, ліквідовано о 07:25.

3

km.dsns.gov

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, нещодавно  на Хмельниччині сталося 4 пожежі. 11 грудня о 03:49, ймовірно, через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа житлового будинку у с.Жищинці Городоцького району, яку оперативно ліквідували вогнеборці 39 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Лісоводи. О 10:49  рятувальники 21 ДПРЧ прямували за викликом до с.Пліщин Шепетівського району, де загорівся житловий будинок, ймовірно, через порушення протипожежних правил при експлуатації електрообігрівальних приладів. А в обласному центрі о 15:05 виникла пожежа електрощитової у торговому центрі на вул.Проскурівській. Із загорянням швидко впорались бійці 1 та 2 ДПРЧ та запобігли подальшому поширенню вогню. Через півгодини – о 15:26 вогнеборці 4 ДПРЧ мчали до с.Гелетинці, що неподалік Хмельницького. Там в одному із домогосподарств  спалахнула господарча споруда. До гасіння пожежі також залучалась МПК с.Малиничі. Причина загоряння наразі з’ясовується. В усіх випадках ніхто не постраждав

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне