На Хмельниччині браконьєр сітками наловив риби на 40 тисяч гривень

гол
Фото: hm.npu.gov

Вчора, 5 грудня, близько 19.00 години поблизу села Вахнівці Новоушицького району на річці Ушиця в межах Дністровського водосховища працівники рибохорони Чернівецької області спільно з працівниками Новоушицького відділення поліції затримали 49-річного браконьєра, який ловив рибу за допомогою сіток.

06121803

hm.npu.gov

У зловмисника правоохоронці вилучили 7 риболовецьких сіток по 80 метрів кожна, човен кустарного виробництва, а також 146 рибин різних видів. Як інформує ГУ НП у Хмельницькій області, завданий браконьєром збиток складає більше 40 тисяч гривень.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Санкція даної статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, чоловік, який намагався підкупити слідчого поліції – постане перед судом. Мешканець Тернопільщини в минулому мав проблеми із законом і знову був викритий правоохоронцями. У рамках кримінального провадження поліція Хмельниччини вилучила його авто. «Вирішити питання» про повернення транспортного засобу чоловік намагався за допомогою неправомірної вигоди слідчому поліції. Перевіркою було встановлено, що працівниками Красилівського відділу поліції за фактом зберігання наркотичних речовин було розпочато кримінальне провадження. В рамках цього у жителя Тернопільської області вилучили автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне