На Хмельниччині дві автівки опинились у кюветі

Фото: ГУ НП

13 травня близько опівночі житель райцентру Городок на автомобілі «Volkswagen Caddy» не обрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд автомобіля в кювет з подальшим перекиданням. За поідомленням прес-служби обласної поліції, втопригода сталась поблизу села Кремінна Городоцького району на автодорозі “Городок-Сатанів”.
Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і був госпіталізований до травматологічного відділення Городоцької центральної районної лікарні.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП.
Ще один з’їзд у кювет був зафіксований вчора, 14 травня, близько 09.00 години поблизу села Покошівка Ізяславського району. У 60-річного киянина, який перебував за кермом автомобіля «Ford Focus», різко погіршився стан здоров’я, що і спричинило з’їзд з дороги. До приїзду медиків чоловік помер. Попередня причина смерті — серцевий напад.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне