На Хмельниччині фіскали вилучили з незаконного обігу пальне на 750 тисяч гривень

На Хмельниччині фіскали вилучили з незаконного обігу пальне
Фото: dostyp.com.ua

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області вилучили з незаконного обігу велику партію пального. У ході проведення операції «Акциз-2018» було встановлено, що у двох населених пунктах області місцеві жителі здійснюють роздрібну реалізацію паливо-мастильних матеріалів із стаціонарних АЗС, не маючи при цьому відповідних дозвільних документів та реєстрації в органах державної влади як фізичні особи – підприємці.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 25000 л. дизельного пального загальною вартістю 750000 грн. та обладнання АЗС.

Стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення -. порушення порядку провадження господарської діяльності.

Загалом цього року на території Хмельницької області співробітниками фіскальної служби встановлено 23 факти незаконного зберігання та реалізації пального. З незаконного обігу вилучено 553 тонни ПММ на загальну суму 12,7 мільйона гривень.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали чоловіка, який зарізав свого співчарочника. Подія мала місце 9 грудня, близько 2-ї ночі в квартирі 46-річного потерпілого, що по вулиці Майборського. Поліцейські розшукали і затримали 41-річного зловмисника практично одразу після отримання повідомлення. Як виявилось, чоловік раніше вже мав проблеми із законом і притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. За інформацією ГУ НП у Хмельницькій області, чоловіку може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне