На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який позбавив життя власну матір

Фото: kma.court.gov.ua

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, за процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителем міста Хмельницького своєї 80-літньої матері.

Встановлено, що в ніч з 25 на 26 травня цього року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку зі своєю матір’ю, з якою спільно проживав.

На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин кривдник наніс щонайменше десять ударів кулаками обох рук та ногами в область голови та верхньої частини тулуба жінки, спричинивши при цьому численні тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці.

Водночас злочинець на цьому не зупинився. Переконавшись у тому, що мати померла, з метою уникнення відповідальності приховав її тіло у квартирі. Труп жінки було виявлено лише через кілька днів.

Однак, як встановлено слідством, навіть при наданні кваліфікованої медичної допомоги безпосередньо після заподіяння тілесних ушкоджень, врятувати життя потерпілій вже було неможливо.

За результатами досудового розслідування, яке здійснювалось слідчими слідчого відділу Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.

Обвинувачений продовжує утримуватися під вартою.

Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаного злочину передбачає позбавлення волі до 15 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне