На Хмельниччині судитимуть підрядника за привласнення державних коштів

Фото: informweek.com

Як повоідомляє прес-служба прокуратури області, городоцькою місцевою прокуратурою виявлено факт заволодіння бюджетними коштами, призначеними на проведення ремонту приміщення  навчального закладу.

Відповідно до договорів, укладених між одним із місцевих товариств та Ярмолинецькою райдержадміністрацією, суб’єкт господарювання взяв на себе зобов’язання виконати капітальний ремонт спортивного залу загальноосвітньої школи в районному центрі.
За результатами досудового розслідування, проведеного за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури слідчим відділом Ярмолинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що директор товариства склав завідомо неправдиві акти виконаних будівельних робіт.
Шляхом завищення обсягів виконаних робіт, він заволодів бюджетними коштами на суму майже 147 тис. грн.
Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк, за результатами розслідування зібрано достатню кількість доказів для оголошення вказаній особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.
Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до Ярмолинецького районного суду.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне