На Хмельниччині триває будівництво гуртожитків для військовослужбовців-контрактників

Фото: прес-служби Збройних Сил України

На Хмельниччині триває будівництво тринадцяти двоповерхових гуртожитків поліпшеного типу для військовослужбовців контрактної служби Збройних Сил України. Кожен гуртожиток розрахований на 125 чоловік, після їх здачі в експлуатацію в них заселяться 1 625 військовослужбовців-контрактників. 11 гуртожитків буде зведено у військових містечках міста Хмельницький та 2 у місті Кам’янець-Подільський.

Фото прес-служби Збройних Сил України

Цей масштабний проект з будівництва 184 типових гуртожитків покращеного планування в багатьох військових гарнізонах України стартував цього року і реалізується в рамках спільної ініціативи Президента України та Міністерства оборони України.

Фото прес-служби Збройних Сил України

— Замовником будівництва від Міністерства оборони України виступає Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління оборонного відомства, яке дислокується у Львові, — підкреслив начальник квартирно-експлуатаційного відділу (КЕВ) міста Хмельницький полковник Петро Хохун. — Наше завдання — виконання повного комплексу робіт з підведення до об’єктів будівництва усіх мереж: тепло, вода, каналізаційні та електромережі, які вже готові більше ніж на 80%. Гуртожитки зводяться на адміністративних територіях військових частин, будівельні роботи тривають безперервно, за будь-яких погодних умов і на всіх без виключення об’єктах.

Фото прес-служби Збройних Сил України

Він також підкреслив, що у Хмельницькому КЕВ створено спеціальну робочу групу, яка постійно — двічі на добу, контролює хід виконання робіт підрядними організаціями.

— Щодо фінансування реалізації проекту, то жодних проблем з надходженням коштів немає. Усе проходить планово, у встановлені терміни, — наголосив офіцер.

Фото прес-служби Збройних Сил України

За інформацією прес-служби Збройних Сил України

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне