На Хмельниччині триває підготовка до багатонаціональних навчань “Чисте небо – 2018”

Фото: Олександр Петрук

У Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка провдовжується розробка плану підготовки до багатонаціонального навчання «Чисте небо – 2018». Як повідомляє офіцер бригади тактичної авіації імені Петра Франка Олександр Петрук, навчання заплановані на осінь цього року. До робочої групи, що перебуває у бригаді з минулого тижня, приєдналося ще декілька фахівців від американських колег.

Підготовка розпочалась ще минулого тижня

Основною метою візиту робочої групи Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія є підготовка інфраструктури військового аеродрому до проведення активної фази навчань “Чисте небо – 2018”. 


“Наша співпраця продовжується, і хочу запевнити американських колег, що особовий склад бригади тактичної авіації імені Петра Франка прикладе максимум зусиль у плані підготовки до навчань. Результат має бути позитивним!” – запевнив учасників брифінгу командир бригади полковник Євген Булацик.


Заокеанські колеги наголосили, що кошти та засоби, котрі сплановані на забезпечення навчань будуть використовуватись якнайраціональніше та з найбільшою користю для обох сторін.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне