На Хмельниччині за минулу добу сталось 6 пожеж. Двох людей врятували

На Хмельниччині за минулу добу сталось 6 пожеж
Фото: volyngid.com

Про це йдеться на сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Так за повідомленням відомства вогнеборці виїжджали на ліквідацію пожеж 6 разів з 15 по 16 грудня.  За цей час рятувальникам довелось гасити дві автівки, дві господарчі будвілі та два житлові будинки.

Так у селі Маначин, що у Волочиському районі майже о півдні 15 грудня виникло займання автомобіля «Ford Еskort». Вогонь  знищив автомобіль. Причина пожежі  – несправність паливної системи. Збиток – 40 000 гривень.

Того ж дня ще одна автівка горіла у м.Хмельницький на вул. Степана Бандери . О 17год.50хв. зайнявся автомобіль «OPEL Omega». Вогонь  знищив двигун. Причина пожежі та збиток -встановлюється.

А ось господарчі будівлі горіли на Деражнянщині та Городоччині. Так опівдіні в суботу на вул. Гагаріна в м.Деражня виникла пожежа гаража. Полум’я пошкодило облицювання стін та стелі. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Збиток – 1 000 гривень.

А в селі П.Олексинець, що у Городоцькому районі о 16год.15хв. виникла пожежа господарчої будівлі. Вогонь пошкодив покриття та перекриття. Причина займання – коротке замкнення електромережі. Збитки – встановлюються.

Будинки горіли на Білогірщині та Полонщині. Так, у селі селі Червоне, що у Полонському районі  о 00год.58хв. виникла пожежа житлового будинку. Вогонь пошкодив покриття 60м.кв. Причина пожежі –  порушення правил влаштування та експлуатації печей. Збитки – встановлюються.

Вже над ранок в смт. Білогіря на вул. 8 Березня  виникла пожежа житлового будинку. Вогонь пошкодив шиферне перекриття 8м.кв. Причина пожежі коротке замкнення електромережі.  Збитки – 1000грн. На пожежі вогнеборці врятували 2 особи 1981р.н та 2005р-н.

Нагадаємо, минулої доби вогнеборці через порушення протипожежних правил під час експлуатації печей виникло дві пожежі. Займання відбулось у Красилівському та Городоцькому районах. В обох випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне