На Хмельниччині затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Пакистану

Фото: https://hm.npu.gov.ua

Вчора, 26 жовтня, співробітники відділу по боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із відділу запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в області затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Республіки Пакистан. Поліцейські з’ясували, що четверо пакистанців влітку прибули до Російської Федерації як уболівальники на Чемпіонат світу з футболу. Далі поза офіційними пунктами пропуску без жодних документів перетнули кордон і приїхали в Україну з метою подальшого трансферу в країни ЄС.

Певний час чоловіки «гастролювали» різними регіонами України. Затримали їх вчора, 26 жовтня, у Хмельницькому. На нелегалів склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення та прийняли рішення про їх примусове повернення. До 4 листопада громадян Пакистану зобов’язали покинути межі України.

https://hm.npu.gov.ua

Поліцейські Хмельниччини у співпраці з працівниками міграційної служби продовжують спільну роботу по протидії нелегальній міграції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне