На ремонт хірургічного відділення в Шепетівці виділено чималі кошти

Фото: PMG.ua

Як повідомляє shepetivka.com.ua у квітні цього року за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Шепетівській центральній районній лікарні мають реконструювати приміщення хірургічного відділення. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії для оцінки по відбору інвестиційних програм і проектів при Хмельницькій ОДА. І ось згідно інформації наданої сайтом https://etp.zakupki.com.ua/ став відомий виконавець та кінцева вартість реконструкції.

У тендері взяли участь чотири компанії, дві з яких родом з Шепетівки, але переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю “Євробуд-М” із міста Вишневого Київської області https://etp.zakupki.com.ua/tender/2669420. Воно всього на одну гривню зробило ліпшу пропозицію за ТОВ “Шепетівка САД”, володіють яким до речі вихідці із злощасного ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”.

Отож в підсумку реконструкція обійдеться в 1 255 554 грн.  Роботи мають бути завершені до кінця 2018 року. 

У ході реконструкції мають бути демонтовані всі старі вікна, зняті старі дверні полотна, розібрана підлога разом з плінтусами та старим лінолеумом, збита стара плитка, а також штукатурка по цеглi та бетону зi стiн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне