На Шепетівщині обстежували умови для дітей з неблагополучних сімей

Фото: sheprda.gov.ua

З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків, 17 липня 2018 року спеціалістами служби у справах дітей районної державної адміністрації спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції проведено черговий профілактичний рейд «Діти вулиці», «Підліток» у селищі Гриців та селах Велика Шкарівка, Онишківці.

   Під час рейду обстежено умови проживання 6 сімей, діти яких опинилися в складних життєвих обставинах, та, які перебувають на профілактичному обліку та контролі у служби у справах дітей. Проаналізовані умови проживання, виховання, розвитку дітей. Батькам надані необхідні консультації, проведені бесіди щодо ведення здорового способу життя, створення належних умов для виховання дитини, санітарного стану в будинку, виконання батьківських обов’язків, правил поведінки під час літніх канікул.

   За результатами рейдового заходу складені акти обстеження умов проживання родин, надані рекомендації та терміни для усунення недоліків, батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За метеріалами Шепетівської РДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне