На Шепетівщині затримали злодія, який вдерся в оселю пенсіонерки

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, 44-річний житель Шепетівського району увірвався в будинок 75-річної пенсіонерки з вимогою віддати йому всі заощадження. Налякана жінка почала кричати, чим розбудила сина, який спав у сусідній кімнаті. Саме він захистив потерпілу і прогнав нападника. А наступного дня грабіжника вирахували і затримали працівники поліції.

Подія сталася в селі Сенігів Шепетівського району 17 червня близько 23.00 години. Грабіжник увірвався в будинок 75-річної потерпілої, почав їй погрожувати і вимагати гроші. Пенсіонерка закричала, від чого прокинувся її син, який спав у сусідній кімнаті. Чоловік прогнав грабіжника з будинку і навіть намагався затримати. В нападнику він упізнав свого знайомого — жителя сусіднього села Заморочення.

Як виявилось, 44-річний підозрюваний товаришував із сином потерпілої і навіть неодноразово був у її будинку і допомагав по господарству. Правоохоронці наступного дня розшукали і затримали грабіжника в його рідному селі. До речі, як виявилось, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

На період досудового розслідування суд взяв затриманого під варту. Згідно ч. 3 ст. 186 (Грабіж з проникнення у житло) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне