На Славутчині пройшло штабне тренування з органами цивільного захисту

Фото: mplzt.net

Відбулося штабне тренування з органами управління цивільного захисту єдиної державної системи цивільного захисту Славутської районної ланки на тему: «Дії органів управління цивільного захисту єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у разі переведення з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період».

Тривали тренування  дві доби.  Органами управління цивільного захисту центральних та місцевих органів виконавчої влади було відпрацьовано заходи з підготовки, прийняття, доведення до виконавців рішень у сфері цивільного захисту, організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, а також взаємодії у разі виникнення надзвичайної ситуації державного рівня.

Лісова охорона проінструктована про необхідність підвищення пильності та інформування про появу підозрілих осіб в регіоні.

Повідомляє прес-служба ДП «Славутський лісгосп»

Нагадаємо, що тіло новонародженої дитини виявили вчора, 6 грудня, в закинутій будівлі поблизу залізничної станції в райцентрі Полонне. Працівники поліції просять усіх, кому будь-що відомо про цю подію, або хто бачив підозрілих осіб у цьому районі, телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне