Не для продажу: у жителя Хмельниччини фіскали вилучили майже півтонни тютюну

Фото: marica.bg

Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області вилучили з незаконного обігу велику партію тютюну.

У рамках проведення операції «Акциз – 2018» було отримано інформацію про те, що місцевий житель незаконно зберігав на території міста Хмельницького та реалізовував, у тому числі через мережу Інтернет тютюн без марок акцизного податку України.

За результатами проведених заходів з протиправного обігу вилучено 480 кг. тютюну загальною вартістю понад 1,2 мільйона гривень.

За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення. Відповідальність за нього передбачено статтею 164-5 Кодекс України про адміністративні правопорушення – зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка.

Нагадаємо, що  Полонський суд виніс вирок обвинуваченому в нанесенні смертельних ударів. 6 лютого 2018 року троє знайомих в одному з будинків влаштували «посиденьки». Коли 31-річний обвинувачений зібрався іти, то відчув удар по голові пляшкою. Відповідь не забарилася: розвернувшись, він наніс кілька ударів кривднику по голові, доки той не впав. Наступного дня чоловік застав потерпілого на тому ж місці, на підлозі, й лише перевірив, чи живий. 8 лютого, на третій день, ознак життя він вже не подавав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне