Політичний дует конкретних пацанів заспівав для медиків у Нетішині

Політичний дует конкретних пацанів заспівав для медиків у Нетішині
Фото: 33 канал

Пісню «Чорнобривці» народний депутат Андрій Шинькович та кандидат в нардепи, колишній голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий заспівали під час привітання з професійним святом медиків у м. Нетішин. Відео, відзняте на телефон, оприлюднили журналісти «33 каналу».

https://www.youtube.com/watch?v=DpCOruKMPnU&t=309s

Співають політики поганенько та й ще не всіх слів знають, адже підглядають у смартфони. Під час перегляду цього караоке-виступу складається враження, що обидва і Вадим Лозовий, і Андрій Шинькович не зовсім у тверезому стані.

Ще 5 червня Андрій Шинькович заявив, що буде йти на позачергові парламентські вибори самовисуванцем по 189 округу. А вже 9 червня стало відомо, що по цьому ж округу піде ще один герегівець на той момент ще голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий. Його висунула політична сила «За конкретні справи».

Співочий дует Лозового та Шиньковича навряд можна назвати запеклим змаганням двох конкурентів на один мандат. Ймовірно, 50 076 грн застави ексчиновник вніс, аби підтримувати на своїх зустрічах конкретного колегу з герегівської обойми.

Дещо згодом стало відомо, що помічниця нардепа Олександра Гереги, депутатка Хмельницької обласної ради та голова фракції «За конкретні справи» Уляна Ткаченко теж йтиме у Верховну Раду. Щоправда, не по одномандатному мажоритарному округу, а у першій десятці списку політичної партії «Опозиційний блок».

Нагадаємо, що 11 червня президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне