Полонські рятувальники обговорили з медиками норми безпечної поведінки

Фото: km.dsns.gov.ua

6 грудня рятувальники Полонського районного сектору зустрілися з керівниками медичних закладів, аби поспілкуватись про дотримання протипожежних норм у побуті та інших місцях. Вогнеборці наголосили присутнім на неухильному дотриманні вимог пожежної безпеки в закладах медицини району під час опалювального сезону, ознайомили із статистикою пожеж в області, вказавши на найпоширеніші причини їх виникнення, а також розповіли про порядок дій у разі пожежі та заходи, необхідні для збереження життя й здоров’я людей. Крім того, представники Служби порятунку розповіли медикам про первинні засоби пожежогасіння та навчали користуватись вогнегасником. Беручи до уваги те, що за вікном морозна погода, надзвичайники нагадали співрозмовникам про правила поведінки на замерзлих водоймах. Вони застерегли від виходу на тонкий лід, зауваживши. що відповідних правил безпечної поведінки необхідно навчати дітей.

km.dsns.gov.ua

Фахівці ДСНС впевнені, що такі профілактичні заходи сприяють підвищенню рівня обізнаності людей. В разі надзвичайної ситуації допоможуть швидко та впевнено діяти.

Полонський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що тіло новонародженої дитини виявили вчора, 6 грудня, в закинутій будівлі поблизу залізничної станції в райцентрі Полонне. Працівники поліції просять усіх, кому будь-що відомо про цю подію, або хто бачив підозрілих осіб у цьому районі, телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне