Прокуратурою Хмельницької області направлено до суду обвинувальний акт відносно водія, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду зі смертю особи

Шкільне приміщення вартістю 1,4 млн грн використовуватиметься за цільовим призначенням
Фото: Прокуратура

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Так, 17 червня цього року у вечірню пору доби житель Волочиського району, перебуваючи напідпитку за кермом автомобіля, не маючи посвідчення водія на право керування транспортним засобом, не встежив за дорожньою обстановкою, виїхав на зустрічний напрямок руху, де допустив наїзд на дерево.

В результаті даної події пасажир автомобіля, 24-х річний житель міста Волочиськ, отримав численні тілесні ушкодження, від яких через кілька днів помер у реанімаційному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

У потерпілого залишилося двоє малолітніх дітей.

За результатами досудового розслідування, яке здійснювалось слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого) направлено для розгляду до Волочиського районного суду.

Довідково: правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне